BTC brokers

Wanneer jij net als zoveel anderen geïnteresseerd bent in het beleggen in Bitcoin, dan ben je veroordeeld tot BTC brokers. Zonder deze makelaars in Bitcoins red je het niet. Gelukkig heb je wel wat te kiezen als het gaat om BTC brokers, want de aanbieders zijnde afgelopen jaren in aantal sterk toegenomen.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Genoeg te kiezen als je een geschikte BTC broker zoekt

Er zijn meer dan voldoende BTC brokers die je kunnen helpen wanneer je Bitcoin wilt kopen en wilt gaan beleggen. Het valt bepaald nog niet mee om uit dat aanbod de voor jou perfecte BTC broker te vinden. De meeste mensen checken vaak alleen de prijs en baseren de keuze louter en alleen op die rijs. In de meeste gevallen is dat niet altijd even verstandig. Wie verstandig is, die houdt de BTC brokers veel breder tegen het licht. Goedkoop kan ook duurkoop worden en er zijn meer zaken om tegen het licht te houden dan alleen de prijs.

Hier op deze website kun je de beschikbare brokers prima met elkaar vergelijken

Wat je zeker moet doen is hier op deze website de verschillende BTC brokers eens goed met elkaar vergelijken. Deze website leent zich daar uitstekend voor. Zo krijg je snel en eenvoudig inzicht in wat voor jou de beste BTC broker zou kunnen zijn. Voor je dus daadwerkelijk een broker in de arm wilt nemen, doe je er zeer verstandig aan om altijd eerst een bezoek aan deze website te brengen. Daar heb je echt baat bij.

Het is zaak verder te kijken dan alleen naar de tarieven van de brokers

De fout die veel mensen maken is dat ze alleen maar kijken naar de tarieven die Bitcoin brokers hanteren. Het is behalve de prijs altijd zeer verstandig om de voorwaarden eerst altijd goed door te nemen. Verder zijn de betaalmogelijkheden die een BTC broker je aanbiedt belangrijk, zoals dat ook geldt voor de helpdesk. Zeker wanneer je beginner bent is het wel zo handig dat een helpdesk in de Nederlandse taal is. Ook de veiligheid is belangrijk bij de keuze voor een broker. Verder is het goed te kijken naar de interface die aangeboden wordt. Ook nu geldt dat je als beginner meer baat hebt bij een eenvoudig platform dan een meer geavanceerde interface. Voor de meer ervaren rot in het vak ligt dat duidelijk anders.

Vergeetnet voor je een keuze uit de BTC brokers maakt niet om deze website te bezoeken. Pas dan weet je wat de voor jou beste aanbieder is namelijk!

Zijn er veel BTC brokers beschikbaar?

Dat kun je wel zeggen. De afgelopen jaren is het aantal aanbieders van Bitcoin sterk gestegen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de toegenomen belangstelling voor de digitale munt. Je hebt heel goedkope aanbieders, belangrijker is echter het vinden van een betrouwbare broker.

Waar let je dan op bij de keuze voor een Bitcoin broker?

Heel simpel; je kijkt verder dan alleen naar de tarieven. Je checkt de voordelen, de betaalmogelijkheden, de aanwezigheid van een helpdesk en de mate van veiligheid die een broker je kan bieden. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg benoemd.

Wat is de rol van bitcoinbrokers.nl

Op deze website kun je uitstekend de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op basis van een dergelijk vergelijk neem je altijd een meer weloverwogen beslissing.