Betrouwbare Bitcoin broker

Wanneer je wilt gaan beleggen in Bitcoin, dan kom je automatisch in aanraking met brokers. In de zoektocht naar een geschikte broker zoek je niet zozeer naar de meest goedkope broker, maar wel naar een betrouwbare Bitcoin broker. Je wilt immers alleen zaken doen met een betrouwbare partner, die veilig handelen hoog in het vaandel heeft.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Zoek niet alleen de goedkoopste Bitcoin broker

Hoewel zaken doen met een betrouwbare Bitcoin partner het belangrijkste is, zijn er nog steeds veel mensen die inde eerste plaats zoeken naar een goedkope aanbieder. Goedkoop kan soms ook duurkoop zijn en de goedkoopste broker is niet altijd de meest betrouwbare broker. Het is om die reden dan ook altijd verstandig om verder te kijken dan alleen naar de tarieven die brokers voor hun diensten vragen.

Vergelijk de brokers en vind de meest betrouwbare Bitcoin broker

Wil je de Bitcoin brokers op de beste en meest eenvoudige wijze met elkaar vergelijken, dan kun je prima op deze website terecht. Nadat je hier de beschikbare brokers met elkaar hebt vergeleken op prijs en voorwaarden, rolt als vanzelf de voor jou beste Bitcoin broker uit de bus. Dat hoeft niet de goedkoopste te zijn, het vinden van een betrouwbare Bitcoin broker is veel belangrijker. Wij helpen je daar dus nadrukkelijk bij.

Check niet alleen de prijs, maar zeker ook de voorwaarden

Niet alleen de prijs is dus belangrijk, dat zijn zeker ook de voorwaarden als je Bitcoin wilt kopen. Wat staat er in de kleine lettertjes bijvoorbeeld? Vooral uit de voorwaarden kun je vaak al veel informatie halen en kun je prima een afweging maken of er sprake is van een betrouwbare Bitcoin broker of niet. Er zijn voldoende aspecten waarop je een Bitcoin broker kunt beoordelen om na te gaan of er sprake is van een betrouwbare Bitcoin broker.

Lees je in over de veiligheidsmaatregelen die genomen zijn door de brokers

Zo lees je dus altijd de kleine lettertjes door, check je de verschillende betaalmogelijkheden en lees jij je ook in over de veiligheidsmaatregelen die de Bitcoin brokers voor jou hebben genomen. Ook het platform waarop je gaat beleggen is erg belangrijk. De gevorderde belegger heeft meer baat bij een geavanceerde interface, de beginner wil juist een betrouwbare en gemakkelijke interface. Ook de betaalmogelijkheden spelen nadrukkelijk een rol. Zo is het van Nederlanders bekend dat ze liever kiezen voor een betrouwbare Bitcoin broker die betalen met iDeal mogelijk maakt.

En zo zijn er genoeg gronden op basis waarvan je kunt beoordelen of je met een betrouwbare Bitcoin broker te maken hebt of juist niet.  Deze website kan je daar nadrukkelijk bij helpen. Maak daar gebruik van en vind de voor jou meest betrouwbare broker.

Is de goedkoopste broker ook de meest betrouwbare Bitcoin broker?

Nee, dat is zeker niet het geval. Hoewel de meeste mensen zeken naar de goedkoopste Bitcoin broker, is het zoeken naar een betrouwbare Bitcoin broker verstandiger. Goedkoop zegt niets over de mate van betrouwbaarheid immers. Goedkoop kan bovendien duurkoop zijn.

Waar let je op als je een betrouwbare broker zoekt?

Je kijkt uiteraard wel naar de tarieven en voorwaarden. Daarnaast echter check je de veiligheid van een broker, de betaalmogelijkheden die er aangeboden worden, de werking en de taal van de helpdesk en of je te maken hebt met een eenvoudige of complexe interface.

Wat heeft Bitcoinbrokers.nl je precies te bieden?

Heel simpel, op Bitcoinbrokers.nl kun je gemakkelijk de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op de manier vind je al snel de voor jou perfecte broker die jou de beste voorwaarden bieden en die het meest betrouwbaar is.