Bitcoin brokers Nederland

De Bitcoin was de eerste gecentraliseerde digitale munt ooit. Die toonaangevende rol heeft de BTC vanaf de start nooit meer uit handen gegeven. Het is op steeds meer locaties – en dat wereldwijd- prima mogelijk om met Bitcoin te betalen en steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de Bitcoin. Wanneer ook jij wilt beleggen in Bitcoin en BTC wilt kopen, dan krijg je te maken met brokers. Laten we hier eens de Bitcoin brokers Nederland nader onder de loep nemen.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Neem de Bitcoin broker Nederland goed onder de loep

Het onder de loep nemen van de Bitcoin brokers Nederland is zeer verstandig overigens. Want wanneer jij straks ook BTC wilt kopen, dan doe je er bijzonder goed aan om de verschillende opties goed door te nemen. De Bitcoin brokers Nederland verschillen namelijk nogal van elkaar en dat op zeer uiteenlopende vlakken. Dat gaat in elk geval verder dan alleen de tarieven en de voorwaarden. Zelfs binnen de tarieven gelden er verschillen tussen de Bitcoin brokers Nederland. Wat dacht je van bijvoorbeeld de extra fee’s die gevraagd worden en de eventuele transactiekosten?

Ben je een beginnend of juist een meer ervaren belegger?

Op deze website kun je gemakkelijk de Bitcoin brokers Nederland met elkaar vergelijken. Handig, want op die manier kom je als vanzelf terecht bij de broker die jou op de beste wijze van dienst kan zijn. Nadat je op deze website de verschillende Bitcoin brokers Nederland met elkaar vergeleken hebt, kun je gemakkelijk een keuze maken. Daarbij maakt het bijvoorbeeld verschil of je een beginnend of een ervaren belegger bent.

De Nederlander zoekt naar een broker die iDeal betalen mogelijk maakt

Zeker is dat de Nederlandse belegger in Bitcoin graag zaken doet met aanbieders als eToro, Bitvavo, Litebit, Bitcoin Meester, Binance, BTC Direct, Bitonic, Kraken, Plus500, Satos, Any Coin Direct en Coinbase Direct. Het is best opvallend hoeveel deze brokers van elkaar verschillen. Zo bestaat er buitengewoon veel verschil tussen de tarieven en de gestelde voorwaarden en zo hanteert de ene broker wel en een ander weer geen transactiekosten. Ook wat betreft de betaalmogelijkheden bestaan er veel verschillen. Zeker is wel dat de Nederlandse belegger het liefst zaken doet met een broker die betalen met iDeal mogelijk maakt.

Een Nederlandse helpdesk is vaak een must

Ook het te gebruiken platform verschilt nogal. Dan maakt het ook verschil of je een beginnend belegger bent of al wat meer ervaring hebt. De factor veiligheid speelt een grote rol en verschilt per broker zoals het voor veel Nederlanders ook een must is dat er een Nederlandse helpdesk aanwezig is. In alle gevallen zoek je een betrouwbare broker. Deze website kan je wat dat betreft echt verder helpen. Vergelijk hier de Bitcoin brokers Nederland en maak vervolgens de voor jou beste keuze.

Waarom vergelijk je Bitcoin brokers Nederland?

Je vergelijkt de manieren voor bitcoin kopen omdat de brokers nogal eens verschillende voorwaarden en tarieven willen hanteren. Ook wat betreft de interface en de veiligheid bestaan grote verschillen, zoals dit ook geldt voor zaken als veiligheid en de helpdesk.

Waar let de Nederlandse belegger in BTC speciaal op?

Het is een gegeven dat de Nederlandse beleger in Bitcoin vooral let op het feit of er met iDeal betaald kan worden. Verder vinden zij het belangrijk dat een broker betrouwbaar is en er sprake is van een Nederlandse helpdesk.

Wat kan Bitcoin brokers.nl voor je betekenen?

Op deze website kun je gemakkelijk de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Na dat vergelijk kun je vervolgens gemakkelijker de voor jou ideale broker selecteren.