Bitcoin traden

Bitcoin traden is aan de orde van de dag. Steeds meer mensen zien heil in het kopen van Bitcoin. Wil jij ook Bitcoin traden? Dan krijg je altijd te maken met brokers, makelaars in onder meer Bitcoins. Wanneer Bitcoin traden aan de orde is, dan den je een keuze temaken uit de beschikbare brokers. En dat zijn er nogal wat.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Bitcoin traden: met welke broker ga je zaken doen?

Het is als Bitcoin traden – lees Bitcoin kopen – aan de orde is geen probleem een broker te vinden. Het gaat er echter om dat je de goede broker vindt. En dat is niet alleen de broker die je de laagste tarieven aan kan bieden. Want de goedkoopste is niet altijd de beste broker. Bij Bitcoin traden en de keuze voor een broker spelen veel meer elementen een rol. Het is dus altijd verstandig om veel breder te kijken dan alleen naar de tarieven van een Bitcoin broker.

Vergelijk op deze website de beschikbare brokers

Op deze website kun je in elk geval de verschillende brokers prima met elkaar vergelijken Heb je dat gedaan, dan kun je er vanuit gaan dat je de voor jou perfecte Bitcoin broker hebt gevonden. Behalve dat de tarieven van een broker belangrijk zijn – want dat zijn ze natuurlijk wel – geldt dat zeker ook voor de voorwaarden. In de kleine lettertjes kun je eventueel aanwezige addertjes onder het gras ontdekken, bijvoorbeeld in de vorm van verborgen kosten.

Kun je met iDeal betalen en hoe is het met de veiligheid gesteld?

Waar je verder op let als je wilt Bitcoin traden en een broker zoekt? Wat dacht je van de betaalmogelijkheden bijvoorbeeld? Veel Nederlanders zweren bij iDeal betalen. Dit omdat dit in ons land ook het meest gebruikte online betaalmiddel geworden is. Je betaalt dan in je eigen en dus veilige betaalomgeving van de eigen bank.  Ook belangrijk is de taal van de helpdesk. Ben je beginner op et gebied van Bitcoin traden? Dan is een Nederlandstalige helpdesk wel zo fijn natuurlijk. Verder speelt de veiligheid een rol. Check dus altijd welke veiligheidsmaatregelen een broker genoemd heeft. Het is altijd verstandig om dus eerst de brokers op deze website te gaan vergelijken. Daar heb je namelijk echt baat bij!

Welke broker kies je als je wilt Bitcoin traden?

Je kiest de Bitcoin broker die en de beste tarieven biedt en de beste voorwaarden biedt. Het is niet verstandig om meteen de goedkoopste broker maar te kiezen. Er zijn meer elementen die een rol spelen bij de keuze die je maakt.

Welke elementen spelen nog meer een rol bij de keuze voor een Bitcoin broker?

Je let in eerste instantie op tarieven en voorwaarden. Verder check je de veiligheid, het te gebruiken platform en zeker ook de betaalmogelijkheden. Je zoekt in elk geval altijd een betrouwbare broker.

Wat kan BitcoinBrokers.nl voor je betekenen?

Op deze website kun je heel goed de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op basis van de uitkomst kies je vervolgens die broker die het best aansluit bij jouw wensen en eisen.