Beste Bitcoin broker

Wanneer je zoekt naar een Bitcoin broker dan zoek je uiteraard de beste Bitcoin broker. De beste Bitcoin broker is niet altijd de goedkoopste broker. Bij het vinden van de beste broker spelen veel meer zaken een rol. Soms is het juist verstandig ietsje meer te betalen en kan goedkoop later zomaar duurkoop blijken. Check hier waar je op let in jouw zoektocht naar de voor jou beste broker.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De beste Bitcoin broker? Dat kan voor iedereen anders zijn

De beste Bitcoin broker? Het kan voor iedereen anders zijn. Nog steeds letten teveel mensen alleen op de gehanteerde tarieven. Een misvatting, want het is namelijk veel verstandiger om veel breder te kijken. Zo zijn ook de voorwaarden – je leest ze vaak in de bekende kleine lettertjes- enorm belangrijk als je de beste Bitcoin broker wilt vinden. Bovendien is de beste Bitcoin broker voor jou niet automatisch ook de beste broker voor de buurman. Het blijft een kwestie van smaak. Ook heeft het te maken met het feit of je een beginnend belegger bent of je al meer ervaring hebt opgedaan met beleggen.

Vergelijk de brokers gemakkelijk op deze website

Op deze website kun je in elk geval de beschikbare broker op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. Op die manier kijk en vergelijk je breder dan alleen het tarief en rolt als vanzelf de voor jou beste broker uit de bus. De uitkomst kan voor iedereen anders zijn. Het is in alle gevallen goed om op deze website de brokers te vergelijken. Daar heb je namelijk altijd baat bij.

Kijk verder dan alleen naar de gehanteerde prijzen bij het vinden van de beste Bitcoin broker

De beste Bitcoin broker vinden is dus verder kijken dan alleen naar de gehanteerde prijzen. Zo spelen de betaalmogelijkheden die je hebt bijvoorbeeld ook een rol. Het is bekend dat Nederlandse beleggers bijvoorbeeld vooral zoeken naar brokers die iDeal betalingen mogelijk maken. Verder is het gebruik van het platform, de interface, ook een belangrijk punt. Ben jij iemand die voor het eerst belegt, dan heb je baat bij een relatief eenvoudige interface. De ervaren belegger daarentegen, zoekt het vooral in aanbieders die een meer geavanceerd platform kunnen bieden.

Ook belangrijk is de mate van beveiliging en de helpdesk en de taal waarin hulp wordt aangeboden. Pas als je al deze facetten tegen het licht hebt gehouden op deze website en goed hebt vergeleken, pas dan kun je zeggen wat de voor jou beste Bitcoin broker is om Bitcoin te kopen. En dus niet eerder. De eerste stap die je zet voor je voor een broker kiest is dan ook het raadplegen van deze website.

Wat is nu de beste Bitcoin broker?

Wat de beste Bitcoin broker is, is voor iedereen verschillend. In alle gevallen is het wel verstandig om verder te kijken dan alleen naar de gehanteerd tarieven. Zeker is dat de goedkoopste broker niet altijd de beste is.

Waar let je op bij de zoektocht naar de voor jou beste broker?

Natuurlijk kijk je naar de prijs en de voorwaarden die brokers hanteren. Daarnaast check je de veiligheid en de betaalmogelijkheden. Ook het gemak van het te gebruiken platform zou een overweging moeten zijn in jouw zoektocht naar de beste broker.

Wat kan bitcoinbrokers.nl voor je betekenen?

Heel erg veel. Op deze website kun je namelijk de beschikbare brokers op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je vervolgens de voor jou beste broker.