Bitcoin kopen

Het is aan de orde van de dag en steeds meer mensen hebben het er over; Bitcoin kopen. Daarom is het een drukte van belang bij de verschillende brokers. Want met de opmars van de Bitcoin en de sterk groeiende belangstelling, krijgen de brokers het uiteraard drukker en drukker. Bitcoin aanschaffen betekent dat je een keuze moet maken uit de verschillende brokers. Deze website kan je helpen bij het vinden van de beste broker wanneer jij ook Bitcoin wilt gaan kopen.

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Er is een groeiend aantal Bitcoin brokers op de markt

Een ding is zeer, Bitcoins aanschaffen kost je tegenwoordig door het groeiende aantal brokers amper nog moeite. Er doemt echter wel meteen een ander probleem op. Want met welke broker doe je nou zaken als je Bitcoin wilt gaan kopen? Soms zie je dor de bomen het bos dus niet meer. Bitcoin aankopen begint dus met het vinden van de voor jou beste broker. Op deze website word je wat dat betreft al een eind op weg geholpen. Je kunt hier namelijk de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je veel gemakkelijker een broker die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Bitcoin kopen? Vergelijk dan eerst de beschikbare brokers op deze website

Het is voor je Bitcoin gaat kopen en een broker uitzoekt belangrijk verder te kijken dan alleen naar de tarieven die de broker hanteert. De goedkoopste is niet altijd de meest betrouwbare broker namelijk. Het is altijd goed de voorwaarden die brokers hanteren eens grondig door te nemen. Zo ontdek je of er sprake is van verborgen kosten en andere addertjes onder het gras. E is echter meer waar je naar kijkt. Wat dacht je van de betaalmogelijkheden en de beveiliging die geboden wordt namelijk. Ook de gebuikte interface is belangrijk. Als beginner heb je niets aan een zeer geavanceerde interface en heb je meer baat bij een eenvoudig platform.

Check of er sprake is van een Nederlandse helpdesk

Bitcoin kopen doe je als Nederlander en zeker als beginner bij voorkeur bij een aanbieder die een Nederlandse helpdesk biedt. Zeker als beginnend belegger heb je erg veel baat bij de ondersteuning die geboden wordt en dan is het wel zo prettig dat dit in e eigen taal is. Bitcoin kopen begint dus altijd hier, op deze website met een grondig vergelijk van de beschikbare brokers.

Is Bitcoin kopen een complexe aangelegenheid?

Integendeel. Er zijn steeds meer betrouwbare brokers die je verder willen helen bij het kopen van Bitcoin. De keuze voor de juiste broker is daardoor wel wat lastiger geworden. Door het grote aanbod brokers zie je vaak door de bomen het bos niet meer.

Is Bitcoin kopen duur?

Dat hangt helemaal van de broker af die je kiest. De brokers hanteren namelijk verschillende tarieven. Om die reden is het goed om de beschikbare brokers altijd eerst goed met elkaar te vergelijken.

Waar kun jij de brokers dan met elkaar vergelijken?

Dat kan prima hier op Bitcoin brokers. Je vergelijkt snel en gemakkelijk en komt zo vanzelf uit bij de broker die jou de beste tarieven en voorwaarden kan bieden.