Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen

Plus500 is een zeer veelzijdig broker. Het maakt kopen van CFD’s op Forex mogelijk, net als indices en ook aandelen. Wat betreft de Bitcoin speculeer je met CFD’s. Plus500 verwerkt op jaarbasis miljoenen transacties.  Je leest hier de Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen.

Zeer bekende broker die geldt als marktleider

Een ding is zeker, met Plus500 doe je zaken met een zeer bekende broker. Handelen met deze broker biedt, zo maken we op uit de Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen, betekent dat je erg veel te kiezen hebt. Wat uit de Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen nadrukkelijk naar voren komt, is dat gebruikers erg veel waarde hechten aan het gratis demo account dat je in eerste instantie en zo lang je wilt kunt gebruiken. Op die manier kun jij je een zeer goed beeld vormen van wat beleggen in crypto’s nou precies inhoudt, zonder dat je dus zelf al meteen financiële risico’s loopt. Behalve dat Plus500 je Bitcoins aan kan bieden, biedt het nog zes andere cryptovaluta.

Vergelijk de Bitcoin brokers op dit platform

Het is altijd verstandig om voor je een broker kiest, altijd eerst de brokers met elkaar te vergelijken. De Bitcoin brokers hanteren namelijk nogal eens zeer verschillende tarieven en voorwaarden. Door de brokers op deze website te vergelijken, maak je altijd een betere keuze en kies je de broker die naadlos aansluit bij jouw wensen en jouw specifieke eisen.

Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen: beeld van een betrouwbare broker

Kijken we naar de Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen, dan lezen we vaak terug dat er sprak is van een zeer gebruiksvriendelijk portaal. Ook met de veiligheid zit het wel snor. De broker wordt namelijk gereguleerd door FCA. Deze Engelse toezichthouder geldt als één van de strengste toezichthouders van tenminste Europa. Kies je voor Plus500, dan krijg je de Bitcoins overigens nooit zelf in je bezit. Dit omdat er gewerkt wordt met CFD’s, Contract for Differents. Uit de Plus500 Bitcoin reviews en ervaringen komt nog iets naar voren. Er wordt namelijk gewerkt met veel grafieken en tabellen, die niet altijd even duidelijk zijn voor zeker de beginnende belegger. Wel is het volgen van de realtime koersen erg gemakkelijk bij Plus500. Ook de klantenservice wordt geroemd. Zo kun je bijvoorbeeld 24/7 chatten met een van de medewerkers, en dat gewoon in de Nederlandse taal.

Plus500 kan rekenen op miljoenen klanten

Conclusie? Plus500 is een zeer betrouwbare partner. Je komt nooit zelf in het bezit van Bitcoins, maar kunt met de CFD’s ondanks de risico’s toch ook best een leuk rendement maken. Plus500 geldt als marktleider wat betreft online trading en heeft miljoenen klanten. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Krijg je daadwerkelijk Bitcoins in je bezit als je kiest voor Plus500?

Nee, dat krijg je niet. Bij Plus500 wordt gewerkt met CFD’s, Contract For Differents. Desondanks kun je prima rendement maken als je op deze manier gaat speculeren. Want Plus500 geldt namelijk als een betrouwbare broker die onder streng toezicht staat.

Klopt het dat Plus500 een zeer veilige broker is?

Ja, dat is correct. De Bitcoin broker staat namelijk onder toezicht van het Engelse FCA. Deze toezichthouder geldt als één van de strengste toezichthouders van Europa en wellicht zelfs van de wereld.

Waarom bezoek je BitcoinBrokers.nl?

Op BitcoinBrokers.nl kun je de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Nadat je dat gedaan hebt, neem je altijd een betere beslissing en kies je gemakkelijk de voor jou beste broker.