Bitcoin brokers

De Bitcoin is een cryptovaluta en ondertussen een mondiaal betaalmiddel. Sterker nog, de Bitcoin, afgekort BTC,  was de eerste gedecentraliseerde digitale munt. BTC werk zonder centrale bank en van centraal beheer is geen sprake. Er wordt gebruik gemaakt van een peer-to-peer netwerk en de Bitcoin krijgt steeds meer bekendheid en wordt op steeds meer plaatsen aanvaard als een betaalmiddel. We vertellen je op deze website hier hoe je de Bitcoins brokers met elkaar kunt vergelijken.

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Vergelijk de verschillende Bitcoin brokers op deze website

Steeds meer mensen willen Bitcoins aanschaffen. Dat kan prima, al ben je daarvoor wel Bitcoin brokers nodig. En brokers in Bitcoin zijn er meer dan voldoende ondertussen. Op deze website kun je prima de verschillende brokers die het kopen, verkopen en beleggen en Bitcoin mogelijk maken met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kun je dus ook gemakkelijk een keuze maken tussen de verschillende aanbieders.

De verschillende tarieven die brokers in Bitcoins hanteren zijn alleen het vergelijken al meer dan waard

De brokers vergelijken is zeer verstandig. Zo willen de verschillende brokers die BTC verkopen nogal eens zeer verschillende tarieven hanteren. Alleen die verschillende tarieven en voorwaarden maken dat het vergelijken van de brokers zeer verstandig is. Er zijn behalve de tarieven en voorwaarden meer zaken waarop je kunt letten als je de verschillende brokers in Bitcoin kunt vergelijken om zo de beste keuze te maken.

Is betalen met iDeal een mogelijkheid bij Bitcoin brokers?

Zo kun je de brokers in BTC vergelijken en toetsen of er meer dan alleen Bitcoin aangeschaft kan worden. Ook de verschillende fee’s en extra kosten – transactiekosten bijvoorbeeld- kun je op dit platform prima met elkaar vergelijken.  De verschillende Bitcoin brokers kun je ook prima met elkaar vergelijken op de betaalmogelijkheden. Kun je bijvoorbeeld betalen met iDeal, het in ons land meest populaire online betaalmiddel? Het zijn belangrijke vragen als je de verschillende brokers met elkaar wilt vergelijken.

Beginner? Zoek een een broker met een gemakkelijke interface

Het is als beginnend belegger belangrijk dat je te maken krijgt met een gemakkelijke interface, terwijl de meer ervaren belegger juist opteert voor een geavanceerde interface. Belangrijk dus om ook daar goed naar te kijken en de verschillende brokers op dit aspect goed met elkaar te vergelijken. Belangrijk is verder ook of je een beroep kunt doen op een Nederlandse helpdesk of niet. Zeker als je belegger bent die zich voor het eerst op de beurs meldt is dat een belangrijk thema. Verder kun je de verschillende brokers prima vergelijken wat betreft de veiligheid, ook al een belangrijk aspect als jij in Bitcoin wilt gaan beleggen. Kortom; het goed tegen het licht houden van de verschillende brokers in Bitcoins uitermate verstandig voor Bitcoin kopen voor jou echt concreet wordt. Daar heb je alleen maar voordeel van.

Waarom is het verstandig de Bitcoin brokers met elkaar te vergelijken?

Alleen al om de verschillende tarieven en voorwaarden die Bitcoin brokers hanteren, is het vergelijken van de aanbieders zeer verstandig. Verder kun je de brokers vergelijken op de interface, veiligheid en zeker ook de betaalmogelijkheden.

Zijn er meer zaken waarop je let als je de Bitcoin brokers met elkaar vergelijkt?

Die zijn er zeker. Zo check je of er een Nederlandse helpdesk is bijvoorbeeld, zeker als je beginner bent is dat best een belangrijk item. Ook kun je checken of een betrouwbare aanbieder meer dan alleen de Bitcoin verkoop.

Waar kun je de verschillende brokers in Bitcoins met elkaar vergelijken?

Dat kan prima, hier op deze website Als je de brokers met elkaar vergeleken hebt, maak je een keuze voor de voor jou beste broker.