Bitcoin verkopen

Voor zowel Bitcoin verkopen als Bitcoin kopen doe je een beroep op brokers, zogenaamde makelaars in onder meer Bitcoins. Er zijn in de loop der tijd steeds meer brokers op de markt gekomen Het zoeken en vinden van de voor jou beste broker is dan ook bepaald geen sinecure.  Er zijn zoveel brokers, dan je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Bitcoin verkopen? Zoek en vind de voor jou beste broker

Wil je Bitcoin verkopen of kopen, dan kun je de brokers die dit mogelijk maken prima op deze website met elkaar vergelijken. Vanwege het royale aanbod aan brokers is dat wel zo gemakkelijk. De meeste mensen checken doorgaans alleen de prijs van de brokers die Bitcoin verkopen en kopen, het is echter toch verstandiger wat breder te kijken. Natuurlijk zijn de tarieven belangrijk, dat zijn de voorwaarden – de zogenaamde kleine lettertjes- echter zeker ook. Door op deze website de brokers te vergelijken, maak je altijd een betere keuze. Zoveel is ondertussen wel zeker.

Check de voorwaarden en de mate van veiligheid die een broker je kan bieden

Het is zeer verstandig om behalve naar de gehanteerde tarieven van brokers die Bitcoin verkopen verder te kijken. Lees bijvoorbeeld altijd goed de voorwaarden door en ontdek eventuele addertjes onder het gras.  Er zijn nog veel meer aspecten die belangrijk kunnen zijn in de keuze die je maakt voor een broker. Zo speelt de factor veiligheid bijvoorbeeld een rol. Check dus altijd welke veiligheidsmaatregelen een beoogd broker genomen heeft.

Als beginnend belegger heb je baat bij een meer simpel platform

Ben je een beginnend belegger? Dan is ook de taal van de helpdesk belangrijk. Je hebt dan immers baat bij Nederlandstalige ondersteuning. Hetzelfde geldt voor het platform waarvan je gebruik gaat maken. Als beginnend belegger heb je meer belang bij een simpele interface. Ben je meer ervaren, dan heb je vaak liever een eer geavanceerde interface. Waar veel mensen ook naar kijken, zijn de betaalmogelijkheden. De meeste Nederlanders zoeken specifiek naar een  broker voor Bitcoin verkopen die iDeal als betaalmiddel aanbiedt Nederlanders voelen zich daar prettig en vertrouwd bij. iDeal is niet voor niets het in ons land meest gebruikte online betaalmiddel.

Kijk altijd verder dan alleen naar de tarievenlijst

En zo zijn er meer dan voldoende aspecten waarop je een broker vergelijkt. Kijk altijd verder dan alleen de tarievenlijst en vergelijk de brokers eerst op deze website Grote kans dat je dan de voor jou perfecte broker vindt om zaken mee te gaan doen.

Kijk je alleen naar de tarieven als je een broker zoekt voor Bitcoin verkopen?

Nee, dat is niet verstandig. De goedkoopste broker hoeft niet altijd de beste te zijn. Er zijn dus veel meer aspecten die belangrijk zijn voor de keuze van de voor jou perfecte broker.

Waar let je dan nog meer op bij de keuzevoor een Bitcoin broker?

Je let op de voorwaarden en checkt de veiligheid. Je wilt immers een betrouwbare broker inschakelen. Ook het te gebruiken platform is belangrijk, net als de betaalmogelijkheden.

Wat kan Bitcoinbrokers.nl voor je betekenen?

Op deze website kun je snel en gemakkelijk de beschikbare brokers met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je eenvoudiger de voor jou beste broker.