BTC Direct reviews en ervaringen

Wil jij je net als zoveel anderen begeven in de beleggingswereld en wil je Bitcoin kopen? Dan moet je op zoek naar een Bitcoin broker. Dat zou zomaar BTC Direct kunnen zijn, ondertussen een van de grootste brokers van Europa.  Je leest hier de BTC Direct reviews en ervaringen.

Ideaal voor de beginner en de meer ervaren belegger in Bitcoins

BTC Direct staat er goed op. Het is een Nederlandse broker die, zo vertellen ons de BTC Direct reviews en ervaringen, beleggen in Bitcoins voor iedereen mogelijk maakt. Dus voor zowel de beginnende belegger als de al meer ervaren rot in het vak. Dat de beginner goed met BTC Direct overweg kan, heeft vooral te maken met de uitstekende ondersteuning die de broker je kan bieden. Zo is het een van de weinige Bitcoin brokers die een You Tube kanaal heeft met allerlei instructiefilmpjes.

BTC Direct reviews en ervaringen: broker maakt cryptowereld toegankelijk

Uit de BTC Direct reviews en ervaringen wordt duidelijk dat deze broker de wereld van de crypto’s toegankelijk heeft gemaakt en dat nog steeds doet. De website is steeds duidelijk en simpel en zeer gebruiksvriendelijk. Ook de service via de chat en de telefoon wordt in de BTC Direct reviews en ervaringen nadrukkelijk geprezen. BTC Direct is een zeer betrouwbare partner, zo lezen we in de reviews terug.

Vergelijk de brokers op BitcoinBrokers.nl

Zoek je een plek waar je de verschillende brokers kunt vergelijken? Dan kun je prima hier op BitcoinBrokers.nl terecht. Nergens anders kun je zo snel en eenvoudig de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op basis van de uitkomst kies je de voor jou meest geschikte broker.  Gemakkelijker kunnen we je het niet maken.

Geen eigen wallet en niet de goedkoopste broker

Is er dan niets in de BTC Direct reviews en ervaringen dat duidt op kritiek? Jawel, er zijn zeker ook kleine kritiekpunten. Zo is er geen built in wallet beschikbaar. Je moet behalve een account bij BTC Direct dus ook een eigen wallet aanmaken. Ook de kosten zijn niet laag. BTC Direct is niet de goedkoopste broker in elk geval. In bepaalde gevallen worden bovendien extra transactiekosten gevraagd. Aan de andere kant heb je wel te maken met een zeer bekende broker en zal het Nederlandse beleggers goed doen dat je gewoon met iDeal; kunt betalen. Tenslotte; BTC Direct geeft je de keuze uit niet alleen de Bitcoin, maar heeft nog vier andere digitale munten voor je in de aanbieding.

Wat blijkt uit de BTC Direct reviews en ervaringen?

Dat je te maken hebt met een betrouwbare broker die geldt als een van de grootste van Europa. BTC Direct maakt de cryptowereld toegankelijk en is geschikt voor zowel de beginner als de ervaren belegger.

Kleven er ook nadelen aan BTC Direct?

Ja, die zijn er ook. Zo krijg je geen wallet bijvoorbeeld en blijkt dat deze Bitcoin broker niet de goedkoopste is. Ook worden in bepaalde gevallen extra transactiekosten berekend.

Wat kan BitcoinBrokers.nl voor je betekenen?

Op BitcoinBrokers.nl kun je gemakkelijk de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Op basis van dit vergelijk kies je gemakkelijker de voor jou meest geschikte broker.