Litebit reviews en ervaringen

Wanneer je Bitcoin of andere crypto’s wilt kopen, dan kun je prima een beroep doen op de Nederlandse broker Litebit.  Litebit biedt je heel erg veel verschillende crypto’s. Bijzonder aan deze aanbieder is dat je een gratis online wallet krijgt van Litebit, een wallet die wordt gekoppeld aan jouw account. Lees hier de Litebit reviews en ervaringen.

Litebit reviews en ervaringen: de keuzevrijheid wordt geroemd

Kijken we naar de Litebit reviews en ervaringen, dan valt op dat je wel degelijk keuzevrijheid hebt wat betreft de wallet. Je kunt dus gebruik maken van de gratis online wallet van de broker.  Je kunt ook per transactie namelijk ook de keuze maken om de crypto’s over te laten aken aar je eigen wallet.  Dat maakt deze aanbieder meteen geschikt voor zowel de beginner als de meer ervaren rot in het vak.

Litebit geldt als de grootste broker van Europa

Litebit bestaat sinds 2013 en is vanaf dat moment uitgegroeid tot de grootste broker van Europa. De broker heeft ondertussen ruim 900.000 klanten. Dat is, zo lezen we in de Litebit reviews en ervaringen, gunstig voor de gebruikers. Vanwege de omvang van deze broker namelijk, worden extra veel crypto’s aangeboden. Bovendien gebeurt dat, zo lezen we eveneens in de Litebit reviews en ervaringen, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Vergelijk de brokers hier op deze website

Overigens kun je op deze website prima de verschillende brokers die beschikbaar zijn met elkaar vergelijken. Het is zeer verstandig om dit ook daadwerkelijk te doen. De brokers verschillen bijvoorbeeld wat betreft de tarieven en voorwaarden al behoorlijk van elkaar. Op deze website kun je de brokers snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken.  Op basis daarvan kies je de voor jou beste broker.

Litebit is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank

Terug naar de Litebit reviews en ervaringen. Met Litebit kies je, zo lezen we, voor een bijzondere broker.  Zo was het bijvoorbeeld de eerste broker die meerder verschillende crypto’s aanbood en dat inclusief een wallet. In de Litebit reviews en ervaringen blijkt dat je bij deze broker een overzichtelijke website ter beschikking krijgt. De website is bovendien helemaal in de Nederlandse taal. Verder is het gemakkelijk betalen bij deze broker, bijvoorbeeld ook met het in ons land erg populaire iDeal. Zo wordt Bitcoin kopen wel erg eenvoudig. Verder komen in de Litebit reviews en ervaringen naar voren dat er sprake is van een zeer handige app, dat de telefonische ondersteuning uitstekend is. Verder wordt als pluspunt nog genoemd dat Litebit is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Waarom is Litebit een bijzondere broker?

Litebit is een bijzondere broker omdat het niet alleen betrouwbaar is, maar ook omdat het de eerste broker was die verschillende crypto’s aanbood, inclusief een wallet. Litebit is bovendien de grootste broker van Europa.

Zijn de Litebit reviews en ervaringen positief?

Ha dat zijn ze. Zo wordt er een gratis wallet aangeboden, is betalen met iDeal mogelijk en is sprake van een overzichtelijke en Nederlandse website.

Waarom raadpleeg je BitcoinBrokers.nl?

Omdat je op deze website heel erg simpel en snel de verschillende brokers met elkaar kunt vergelijken. Vervolgens is het gemakkelijker om voor de voor jou beste broker te kiezen.