Bitonic reviews ervaringen

Met Bitcoin broker Bitonic is het eerste Bitcoin bedrijf van Nederland genoemd. Het bedrijf is al vanaf 2012 actief. De broker staat te boek als snel en betrouwbaar. Lees hier de overwegend positieve Bitonic reviews en ervaringen.

Bitcoins worden geleverd en gereserveerd uit eigen voorraad

Kopen en verkopen van Bitcoin is gemakkelijk wanneer je kiest voor Bitcoin broker Bitonic. Je koopt en verkoopt de BTC snel vanuit een eigen Bitcoin rekening. Uit de Bitonic reviews en ervaringen wordt duidelijk dat de Bitcoins gereserveerd en geleverd worden vanuit de eigen voorraad. Bitonic heeft sinds de start in 2012 overigens al ruim 140.000 Bitcoins verkocht. Uit de Bitonic reviews en ervaringen wordt duidelijk dat van verborgen kosten nooit sprake is. Je koopt en verkoopt dus altijd zonder koersrisico Bitcoin bij deze toch wel speciale broker. Speciaal, want Bitonic biedt ook alleen maar Bitcoins te koop aan en dus geen andere crypto’s.

Vergelijk op deze website de beschikbare brokers

Zoek je overigens een platform waar je de verschillende Bitcoin brokers kunt vergelijken? Dan ben je hier aan het enige juiste adres. Nergens anders is het namelijk zo gemakkelijk om de verschillende brokers met elkaar te vergelijken. Op basis van de uitkomst van dat vergelijk kiesje precies die broker die naadlos aansluit bij jouw wensen en eisen.

De Bitonic reviews en ervaringen zijn overigens overwegend positief

De Bitonic reviews en ervaringen zijn overwegend positief overigens. De te gebruiken interface bijvoorbeeld, is eg gebruiksvriendelijk en de kantenservice is in de Nederlandse taal. Voor de Nederlanders is het bovendien prettig dat je gewoon met iDeal kunt betalen.  Bitonic werd in 2012 overigens opgericht door drie schoolvrienden. Het is het klassieke verhaal van een bedrijf dat begon op de zolderkamer. Nu is Bitonic, zo blijkt ook uit de Bitonic reviews en ervaringen, een goedkope aanbieder van Bitcoin. Bitonic is ook innovatief. Zo ontwikkelde het bijvoorbeeld de BitMerchant. Het maakt het voor winkeliers gemakkelijker om de Bitcoin als een betaalmiddel te accepteren.

Bij Bitonic dien je wel een eigen wallet aan te maken

Nadelen? Die worden weinig genoemd. Wel dien je een eigen wallet aan te maken, want die word je door Bitonic niet aangeboden. Verder zou je kunnen zeggen dat het fit dat er alleen Bitcoins aangeboden worden een nadeel is. De meeste Bitcoin brokers bieden namelijk ook andere crypto’s aan.

Is Bitonic een opvallende Bitcoin broker?

Dat kun je wel stellen ja. Het is behalve een zeer betruwbare broker ook de eerste broker van Nederland die Bitcoins aanbood. Ondertussen verkocht Bitonic al meer dan 140.000 Bitcoins.

Is Bitonic een dure Bitcoin broker?

Nee, integendeel. Bitonic geldt als één van de goedkoopste brokers van het land. Bovendien krijg je bij deze broker nooit te maken met verborgen kosten.

Wat kan BitcoinBrokers.nl toevoegen?

Hier op deze website kun je de brokers op basis van onder meer tarieven en voorwaarden met elkaar vergelijken. Op basis van dit vergelijk kun je vervolgens de beste keuze maken voor de voor jouw specifieke situatie beste broker.