Bitcoin Exchanges Nederland

Wanneer jouw interesse in de Bitcoin gewerkt is, dan kun je gaan beleggen in BTC.  Dat kan echter niet zonder de tussenkomst van een broker. Er zijn in de loop der jaren steeds meer brokers op de markt gekomen. De keuze is dus groot en dat geldt ook voor de Bitcoin Exchanges in Nederland.

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Welke Bitcoin Exchanges in Nederland sluiten aan bij jouw wensen?

De meeste Nederlanders die willen gaan beleggen in BTC, doen het liefst zaken met een Bitcoin Exchange in Nederland. De reden is simpel. In die gevallen krijgen ze namelijk te maken met een Nederlandse helpdesk. Zeker voor beleggers die net beginnen is dat wel heel erg prettig natuurlijk. Nog een reden waarom Nederlanders het liefst werken met de Bitcoin Exchanges in Nederland os het feit dat bij deze brokers vaak kunt betalen met iDeal. En iDeal is een online betaalprogramma waarbij Nederlanders zich prettig en veilig voelen.

De brokers hebben je allemaal écht iets te bieden

Kijken we naar de Bitcoin Exchanges in Nederland dan zien we dat er in ons land vooral gebruik gemaakt wordt van de diensten van brokers als bijvoorbeeld eToro, Bitvavo, Litebit, Bitcoin Meester, Binance, BTC Direct, Bitonic, Kraken, Plus500, Satos, Any Coin Direct en Coinbase Direct. Deze brokers hebben je allemaal echt iets te bieden en doen hun best om jou als belegger echt in de watten te leggen.

Vergelijk op deze website de beschikbare brokers snel en eenvoudig

Wat voor jou nou precies de beste Bitcoin Exchanges in Nederland zijn, kun je prima op deze website onderzoeken. Je vergelijkt hier namelijk gemakkelijk de brokers die Bitcoins verkopen en kopen en die beleggen mogelijk maken. Op basis van jouw bevindingen is het vervolgens gemakkelijk de voor jou ideale broker te selecteren en daar zaken mee te gaan den. Op die manier maken wij je het dus een stuk gemakkelijker.

Laat de prijs niet altijd leidend zijn

Je vergelijkt de Bitcoin Exchanges in Nederland uiteraard wel op de tarieven en de voorwaarden, al zou het beter zijn om de prijs niet altijd leidend te laten zijn. Check de voorwaarden goed en kijk of er geen addertjes onder het gras zitten. Je kijkt of er een helpdesk voor je beschikbaar is en wat precies de betaalmogelijkheden precies zijn. Kijk ook hoe het met de veiligheid gesteld is en welke maatregelen in dat kader door de brokers genomen zijn.  Doe je dat, dan krijg je een compleet beeld en kom je als vanzelf uit bij de broker die het best aansluit bij al jouw wensen en eisen. Check zeker ook de interface waarop je gaat werken. Als beginner heb je niet zoveel aan een geavanceerde interface, dan is een eenvoudig platform veel wenselijker.

Waarom kiezen voor Bitcoin Exchanges in Nederland?

De meeste Nederlanders geven de voorkeur aan Bitcoins Exchanges in Nederland omdat er dan sprake is van een betrouwbare broker met een Nederlandse helpdesk en met de mogelijkheid om met iDeal te betalen.

Waar let je op bij de keuze voor een Bitcoin broker?

Je checkt uiteraard de voorwaarden en de tarieven die de brokers voor hun diensten vragen. Verder kijk je naar de helpdesk, de interface, de betaalmogelijkheden en de veiligheidsmaatregelen die door de brokers genomen zijn.

Wat kan bitcoinbrokers.nl voor je betekenen?

Op deze website kun je heel snel en eenvoudig de verschillende brokers met elkaar vergelijken. Zo kom je snel uit bij de voor jou perfecte broker die tegemoet kan komen aan jouw wensen en eisen.