Goedkoopste Bitcoin broker

De meeste mensen die willen beleggen in Bitcoin zoeken in de eerste plaats naar de goedkoopste Bitcoin broker. Op zich logisch, ware het niet dat het beter is om veel breder te kijken naar wat de brokers je te bieden hebben. De goedkoopste Bitcoin broker hoeft niet per definitie te beste te zin namelijk.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De goedkoopste Bitcoin broker hoeft niet altijd de beste broker voor jou te zijn

Steeds meer mensen besluiten te beleggen in Bitcoin. In dat geval komen ze altijd in aanraking met brokers. De brokers, het zijn er in de afgelopen jaren steeds meer geworden, hanteren stuk  voor stuk verschillende tarieven en voorwaarden. Alleen kijken naar de goedkoopste Bitcoin broker is niet voldoende als je zoekt naar de voor jou beste broker. Er kunnen bijvoorbeeld verborgen kosten komen, de ene broker hanteert wel transactiekosten en de ander doet dat weer niet. Alleen kijken naar de tarieven van brokers is niet heel verstandig dus. Check zeker ook de voorwaarden en eventueel de addertjes die onder het gras kunnen liggen.

Vergelijk de beschikbare brokers eenvoudig op deze website

Op deze website kun je de verschillende brokers prima met elkaar vergelijken. Ook nu wordt niet alleen gezocht naar de goedkoopste Bitcoin broker. Je vergelijkt ook de voorwaarden en op basis daarvan rolt er als van zelfde voor jou beste broker uit. Dit hoeft dus niet altijd de goedkoopste Bitcoin broker te zijn. Soms is een beetje meer betalen gewoon heel erg verstandig. Check dus altijd de verschillende brokers op deze website en je maakt gegarandeerd de beste keuze.

Meer factoren van belang bij het kiezen van de beste Bitcoin broker

Zoeken naar alleen de goedkoopste Bitcoin broker is dus niet verstandig Een broker dient betrouwbaar te zijn en aandacht te besteden aan de veiligheid. Verder is het goed de helpdesk eens nader tegen het licht te houden Ben je Nederlander, dan is een Nederlandse helpdesk natuurlijk wel zo prettig. Ook de interface speelt een rol bij de keuze voor een broker. Ben jij beginnend belegger, dan heb je meer aan een eenvoudige interface. De ervaren rot in het vak zoekt juist een geavanceerde interface. Ook de betaalmogelijkheden spelen een rol bij de keuze voor de juiste broker. Zo zweren veel Nederlandse beleggers in Bitcoin bij iDeal betalingen. Ze voelen zich er prettig bij en weten bovendien dat ze op die manier altijd veilig in hun eigen bankomgeving kunnen betalen.

En zo is alleen de goedkoopste broker zoeken voor Bitcoin kopen dus niet zo verstandig. Vergelijk de beschikbare brokers op deze website en maak op basis van dat vergelijk de juiste keuze. Daar heb je echt baat bij!

Is de goedkoopste Bitcoin broker ook altijd de beste broker?

Nee, dat hoeft net altijd het geval te zijn Belangrijk is om een betrouwbare broker in de arm te nemen zoals er meer factoren een rol spelen dan alleen de prijs bij de keuze die je maakt voor een broker. Goedkoop kan soms ook duurkoop blijken namelijk.

Welke factoren spelen nog meer een rol bij de keuze voor een Bitcoin broker?

Wat dacht je van bijvoorbeeld de helpdesk, de veiligheid die een platform kan bieden en de betaalmogelijkheden. Wat staat er in de kleine lettertjes en welke interface kan een aanbieder je bieden?

Waarom check je altijd eerst Bitcoinbrokers.nl?

Omdat je op deze website gemakkelijk alle beschikbare brokers met elkaar kut vergelijken en je op basis van dat vergelijk de voor jou beste broker kunt selecteren om zaken mee te doen.