Gratis Bitcoin broker

Wanneer je wilt gaan beleggen in Bitcoins, dan moet je altijd een beroep doen op een broker. Er zijn in ons land verschillende brokers beschikbaar en je kunt ook een beroep doen op een gratis Bitcoin broker. Check dan wel de voorwaarden goed en kijk of er later geen verborgen kosten aan de oppervlakte komen bijvoorbeeld.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijde Bitcoinbroker: een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De voor- en de nadelen van de gratis Bitcoin broker

Overigens is het natuurlijk een eigen keuze om zaken te doen met een gratis Bitcoin broker, is de meeste gevallen is het bij de keuze voor een broker beter om breder te kijken dan alleen naar de prijs. Het is beter om ook de voorwaarden te checken en meer zaken dan alleen de prijs die een broker vraagt nader onder de loep te nemen. Een gratis Bitcoin broker vinden is niet zo moeilijk. Weet wel dat een gratis Bitcoin broker je in de meeste gevallen beduidend minder te bieden heeft dan wanneer je kiest voor een broker die wel geld voor de verleende diensten vraagt.

Krijg je als beginner wel voldoende ondersteuning bij de gratis broker?

Zeker als je beginner bent, is het goed dat je ondersteuning krijgt van de broker met wie je zaken doet. Bij een gratis Bitcoin broker is dat lang niet altijd het geval. De ondersteuning wil in dat geval nog wel eens te wensen over laten en dat is zeker voor de beginnende belegger eigenlijk wel een must. Ben je meer ervaren, dan is zaken doen en Bitcoin kopen met een gratis Bitcoin belegger een logischere optie.

Check hier de beschikbare brokers en kies de voor jou beste broker

Normaliter vergelijk je de verschillende brokers op de voorwaarden en tarieven. Je bekijkt welke veiligheidsmaatregelen er genomen zijn en de betaalmogelijkheden die er zijn. Je checkt de helpdesk en kijkt welke ondersteuning je kunt en mag verwachten van de broker die je inschakelt. Deze dienstverlening is bij de gratis Bitcoin broker vaak wat minder. Je krijgt minder ondersteuning en je moet zelf al de nodige kennis van zaken hebben wil je met een gratis Bitcoin broker in zee gaan.

Selecteer gemakkelijk en snel de voor jou perfecte broker

Wil je wel betalen voor de diensten die een broker je kan bieden, dan kun je die brokers prima op deze website met elkaar vergelijken. Op basis van de uitkomsten kun je vervolgens snel en gemakkelijk die broker selecteren die jou op de beste wijze van dienst kan zijn.  Die uitkomst kan voor iedereen anders zijn. Wat voor jou de meest betrouwbare broker is, hoeft dat voor iemand anders namelijk nog niet te zijn.

Is zaken doen met een gratis Bitcoin broker verstandig?

Ja en nee. Als beginnend belegger en wanneer je graag voldoende ondersteuning wenst, is het een minder goed idee. De ervaren rot in het vak kan vaak beter uit de voeten met een gratis broker.

Wat is het verschil tussen een betaalde en een gratis broker?

Het grote verschil tussen de brokers is dat je bij een broker die geld vraagt voor de diensten een betere ondersteuning krijgt en kunt verwachten. Bij een gratis broker is de service vaak zeer beperkt.

Wat voegt bitcoinbrokers.nl precies toe?

Hier op deze website kun je heel gemakkelijk en snel de beschikbare broker met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je de voor jou beste broker, een broker die aansluit bij jouw wensen of eisen.