Kraken reviews en ervaringen

Wanneer je in Bitcoins wilt gaan beleggen, dan krijg je altijd te maken met brokers. Welke broker de voor jou beste is, kun je prima op deze website vergelijken. Lees hier alvast de Kraken reviews en ervaringen.

Kraken reviews en ervaringen; zo koop je goedkoop Bitcoins

Kraken is een van de oudste aanbieders van Bitcoins in ons land Het platform werd al in 2011 ontwikkeld en gaandeweg is de dienstverlening van Krakensteeds beter geworden. Dat blijkt zeker ook uit de Kraken reviews en ervaringen, die overwegend positief zijn. Opvallend is dat het Nederlandse Kraken een samenwerking heeft met de Duitse Fidor Bank. Dat biedt, zo blijkt ook al uit de Kraken reviews en ervaringen, de nodige voordelen. Zo is het opnemen en overmaken van euro’s van je bankrekening al op dezelfde dag afgehandeld als je via Kraken Bitcoins wilt gaan kopen.

Je kunt op deze website de verschillende brokers snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken

Het grote voordeel, zo lezen we in de Kraken reviews en ervaring, is dat je via Kraken zeer voordelig in het bezit van Bitcoin kunt komen. Dat heeft weer te maken met het feit dat Kraken beschikt over de meest liquide markt heeft voor de BTC/EUR handelspaar. Brokers heb je in overvloed, en Kraken is een bijzondere Bitcoin broker. Wil je de verschillende brokers nou echt eens goed met elkaar vergelijken, dan kan dat prima hier op BitcoinBrokers.nl. Nergens anders is vergelijken zo eenvoudig en kun je de brokers zo snel met elkaar vergelijken. Nadat je de verschillende brokers met elkaar hebt vergeleken, maak je altijd een betere keuze voor de broker die specifiek goed bij jouw situatie past.

Een zeer veilige Bitcoin broker

Uit de Kraken reviews en ervaringen blijkt verder dat je met Kraken te maken hebt met een zeer veilige Bitcoin broker.  Wat betreft de veiligheid bekleedt Kraken namelijk een toppositie met onder meer een goede B CER rating. Kraken is ook al, zo lezen we terug in de Kraken reviews en ervaringen, een ideaal platform voor de professionele handelaar.

Betalen met iDeal is bij Kraken nog niet mogelijk

Kritiek? Het platform is minder gebruiksvriendelijk voor de beginner op het gebied van de Bitcoin. Ander nadeel voor Nederlanders kan zijn dat er weliswaar genoeg betaalmiddelen zijn, maar dat betalen met iDeal geen optie is. Je moet je eigen account dus eerst van geld voorzien met een SEPA overboeking, iets dat ietwat omslachtig is.

Waarom zou je kiezen voor Bitcoin broker Kraken?

Omdat je bij Kraken wellicht op de goedkoopste wijze in het bezit kunt kopen van Bitcoin. Ook op het gebied van veiligheid is Kraken een van de beste brokers. Zo heeft het een B CER rating, iets dat niet voor elke broker is weggelegd.

Wat kan Kraken je niet bieden?

Hoewel Kraken een betrouwbare broker is, biedt de broker bijvoorbeeld geen iDeal als betaalmiddel. Ook blijkt de interface iets minder gebruiksvriendelijk, zeker voor de beginnende belegger.

Waarom bezoek je altijd eerst BitcoinBrokers.nl?

Omdat je via deze website de verschillende brokers snel en gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken maak je altijd een betere keuze voor een broker in Bitcoins.